Fondswerving

Het bestuur en de vrijwilligers van de Prader-Willi Stichting wensen iedereen een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2018.

We starten 2018 met goed nieuws over de fondsenwerving voor de Behavioral Alert: een boekje voor concrete tips en handvatten voor gedrag gemaakt door professionals en ouders en begeleiders (zie hiervoor ook ons vaststaand bericht). Afgelopen weken ontvingen we hiervoor een aantal mooie donaties, waaronder een prachtige donatie van wel liefst 5.000 euro waarvoor we de schenker, die anoniem wenst te blijven, enorm dankbaar zijn. In totaal hebben we nu een bedrag van 5.500 euro bijeen, ons doel is 15.000 euro zodat we in 2018 het boekje en workshops en trainingen kunnen realiseren.

Helpt u ook mee? Alle donaties en inzamelacties, koekjesverkopen, sponsorlopen, groot en klein maken het straks mogelijk het leven van kinderen en mensen PWS en hun omgeving minder stressvol en gemakkelijker maken.

Wilt u het project steunen? Wij denken graag met u mee. Wilt u ons steunen met een donatie? U kunt deze overmaken onder vermelding van ‘Behavioral Alert’ op rekeningnummer: NL95RABO0306416301 t.n.v. Stichting Patiëntenorganisatie Prader-Willi Syndroom Nederland te Amsterdam.

Bekijk op Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *