Donateur worden

Steunt u ons?

De Prader-Willi Stichting verbindt mensen en kennis met elkaar; organiseert ontmoetingen en informatiebijeenkomsten en behartigt de belangen van mensen met PWS

Voor onze activiteiten, het ontwikkelen van een goede website, informatiebrochures, uitnodigen en het organiseren van informatiebijeenkomsten waar ouders en betrokkenen elkaar kunnen ontmoeten, zijn wij afhankelijk van donaties.

Wilt u een eenmalige donatie doen?

Iedere donatie is meer dan welkom. Uw donatie kunt u overmaken op rekeningnummer:

NL95RABO 0306416301
t.n.v. Stichting Patiëntenorganisatie Prader-Willi
Nederland te Amsterdam.

Wij staan u natuurlijk ook graag te woord over de mogelijkheden. U kunt ons bereiken via info@praderwillistichting.nl en +31 (0)6 40 54 2551.
Als u een donatie aan ons overmaakt, vermeldt u dan uw naam en adres? Dan kunnen wij u namelijk persoonlijk bedanken.

Wilt u vaste donateur worden?

U bent al vaste donateur vanaf € 27,50 per jaar, dan ontvangt u onze nieuwsbrieven en nodigen we u uit voor onze activiteiten. Wilt u vaste donateur worden dan ontvangen wij graag wat meer gegevens van u, zodat wij onze activiteiten en communicatie zo goed mogelijk kunnen afstemmen.

Mail ons uw gegevens (naam, adres, woonplaats en indien van toepassing en bekend; relatie tot degene met PWS, leeftijd PWS, soort dna-afwijking). U krijgt vervolgens een bevestiging, we nemen u op in ons systeem, nodigen u uit voor onze activiteiten en u ontvangt (jaarlijks) een factuur van ons.

Hartelijk dank!

© Copyright - Prader-Willi Stichting