Bestuurlijke fusie Prader-Willi Fonds/Stichting

Het Prader-Willi Fonds en de Prader-Willi Stichting zijn per 1 januari 2021 een bestuurlijke fusie aangegaan. Jan Mesu (voorzitter), Jan Kalisvaart (penningmeester) en Annet van Dalen (secretaris) – allen afkomstig uit de gelederen van de Prader-Willi Stichting – hebben het stokje overgenomen van Ingeborg Hoenders en Gertjan van den Beuken, die het Fonds in 2003 hebben opgericht en zich met tomeloze energie hebben ingezet voor de PWS-gemeenschap.

Belangrijkste doel van de bestuurlijke fusie is om de samenwerking tussen Fonds en Stichting te intensiveren. Wat u daar voortaan in de praktijk van merkt? De PWS-achterban krijgt in de toekomst bijvoorbeeld nog maar één nieuwsbrief. Nog een voorbeeld? Om de versnippering van de informatievoorziening over PWS in Nederland te verminderen zullen wij op www.praderwillisyndroom.nl een website genereren die actief verwijst naar de sites van Prader-Willi Expertisecentrum, Stichting Kind & Groei, Prader-Willi Fonds en Prader-Willi Stichting.

Het zijn slechts enkele van de stappen die wij achter de schermen aan het voorbereiden zijn om de belangenbehartiging voor mensen met PWS   te optimaliseren. Om al die verbeteringen te realiseren zijn wij op zoek naar enkele enthousiaste vrijwilligers die ook hun schouders onder de PWS-gemeenschap willen zetten. Mensen die gewoon een handje willen helpen bij het organiseren van activiteiten, een tekst schrijven voor de nieuwsbrief of een functie in het bestuur willen vervullen.

Interesse? Stuur dan een mail naar sandra@ praderwillistichting.nl of bel: 06-42664391

3 gedachten aan “Bestuurlijke fusie Prader-Willi Fonds/Stichting”

  1. 1xBet Promo Code Free guarantees a maximum bonus of 100%. The number of promotional codes issued is limited by the terms and conditions of the promotion. 1xbet casino promo code After the promotion ends, it is your turn to publish a new code. The code is always published on our website as an up-to-date and valid 1xbet promo code.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *