Belactie Prader-Willi Fonds en Vriendenloterij

Dit bericht is ook voor de zomervakantie verstuurd. Veel donateurs hebben toen al gereageerd, bedankt voor de leuke en positieve reacties! Wie al gereageerd heeft, hoeft dat niet nog een keer te doen.

Help het Prader-Willi Fonds aan extra inkomsten voor onderzoek naar Prader-Willi syndroom en het delen van kennis! Kennis die broodnodig gedeeld moet worden, omdat er nog zoveel niet bekend is bij artsen. Waardoor mensen met Prader-Willi nog niet optimaal behandeld worden en diagnoses gemist worden!

Bij de Vriendenloterij mogen deelnemers zelf hun goede doel kiezen, om extra inkomsten voor dat goede doel te genereren. Tot voor kort kon je het Prader-Willi Fonds niet aanmelden als goed doel, maar nu wel!! Daarom gaat het Prader-Willi Fonds hier nu mee aan de slag!

Save the date!
Op 28 september organiseert het Prader-Willi Fonds een belactie, gefaciliteerd door de VriendenLoterij, om zo nog meer geld in te zamelen voor onderzoek en het delen van kennis! Voor het Prader-Willi Fonds betekent dit standaard meer inkomsten. En jij kunt ons daarbij helpen!

Op donderdag 28 september 2023 tussen 18.45 uur en 22.00 uur kunnen donateurs van het Prader-Willi Fonds en/of de Prader-Willi Stichting een telefoontje verwachten van één van onze vrijwilligers met de oproep mee te spelen in de VriendenLoterij voor het Prader-Willi Fonds.

Waarom?
Het steunen van het Prader-Willi Fonds via de Vriendenloterij is de moeite meer dan waard, want:

• Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt direct ten goede aan het Prader-Willi Fonds! Dat is echt heel veel!
Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs. Uit de maandelijkse trekking maakt de Vriendenloterij elk uur een winnaar bekend van € 1.000,-, elke dag gaat er € 10.000,- uit, elke week € 100.000,- en iedere maand zelfs € 1 MILJOEN! Daarnaast maak je iedere maandtrekking ook nog een kans op meer dan 250.000 prachtige prijzen, zoals stedentrips, luxe cadeaubonnen en keuzeprijzen.
• Als deelnemer van de VriendenLoterij ontvang je een VIP-KAART. Hiermee heb je gratis toegang bij ruim 135 musea en ontvang je tot wel 50% korting musicals, dierenparken, films en andere leuke uitjes. Dit is echt heel erg de moeite waard, soms kun je ook met 2 personen gratis naar binnen.
• Iedereen die tijdens de belactie een lot koopt en het Prader-Willi Fonds gaat steunen, ontvangt een cadeaukaart naar keuze t.w.v. € 20,- (wijzigingen voorbehouden).
• Voor alle extra loten die het Prader-Willi Fonds weet te verkopen op 28 september 2023, ontvangt het Prader-Willi Fonds extra bonussen:
– Een samenwerkingsbijdrage van 1000,- euro bij minimaal 7 vrijwilligers die zich actief hebben ingezet tijdens de belactie. Er zijn al 7 vrijwilligers, die willen bellen!
– Een lotbijdrage. Bij de werving van 40 nieuwe loten ontvangt de club eenmalig € 10,- extra per lot. Bij 50 loten of meer is dit eenmalig € 15,- extra per lot!
– Kans op € 10.000,- verdeeld over de 5 best scorende clubs, verenigingen of stichtingen.

Mocht je al lid zijn van de Vriendenloterij en je lot willen koppelen aan het Prader-Willi Fonds, doe dit dan nu nog niet, maar stuur je naam en telefoonnummer naar vriendenloterij@prader-willi-fonds.nl, met tevens je toestemming om jou op 28 september te mogen bellen om dit dan te regelen. Dan ontvangt het Prader-Willi Fonds daar nog een extra bonus over! Wil je ondanks het goede doel niet gebeld worden, dan kun je dit ook doorgeven op vriendenloterij@prader-willi-fonds.nl.

Ga voor meer informatie naar 1 van de volgende websites:
www.vriendenloterij.nl
www.vriendenloterij.nl/vipkaart

Voor meer informatie over Prader-Willi syndroom, kun je kijken op: www.expertisecentrumpws.nl.
Download ook eens het boekje “Medical Alerts”, om te kijken voor welke medische uitdagingen een persoon met PWS (en de familie) komt te staan.

Voor meer informatie over de patiëntenorganisatie Prader-Willi Stichting: www.praderwillistichting.nl.
En voor het Fonds: www.prader-willi-fonds.nl

Laten we gaan voor zoveel mogelijk loten om zo extra geld voor het Prader-Willi Fonds bijeen te brengen! Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we de toekomst voor alle mensen met Prader-Willi kunnen verbeteren. Houd je telefoon op 28 september 2023 extra in de gaten!

P.S. Uiteraard speel je mee zolang als je zelf wilt. Ieder huishouden mag maximaal 2 loten aanschaffen. Een lot is maandelijks opzegbaar. Je dient minimaal 18 jaar of ouder te zijn. Delen van dit bericht mag uiteraard! Benader ook je familie, vrienden en eventuele zakenrelaties. Want… hoe meer kennis en kunde voor en over het Prader-Willi syndroom, hoe beter!!

Voor nu: alvast heel erg bedankt voor uw steun en hopelijk spreken we elkaar op 28 september 2023!!