• Dit event is voorbij.

Prader-Willi Café Hengelo

26 januari @ 7:30 pm - 10:30 pm

Op vrijdag 26 januari 2018 organiseren we weer een Prader-Willi Café. Onder het genot van een drankje komen ouders, verzorgers en familieleden bij elkaar om te luisteren naar een korte presentatie, ervaringen uit te wisselen en een gezellige avond te hebben.

Dit keer is het café in Hengelo. Gastspreker is gepensioneerd algemeen kinderarts Nico Kors, met ervaring met PWS.

Kinderen met Prader-Willi syndroom worden door de kinderarts van baby tot volwassen leeftijd gecontroleerd. Door de regelmatige en systematische controles worden de bij Prader-Willi syndroom en andere voorkomende afwijkingen of ziekten snel herkend en behandeld. Voor veel ouders is de kinderarts dus een vertrouwd gezicht, maar wat kan je allemaal vragen aan je kinderarts? Voor welke zaken kan je bij de kinderarts terecht En als het niet klikt? Wat doe je dan?

Nico Kors heeft in zijn loopbaan als kinderarts verschillende kinderen met PWS onder behandeling gehad. Hij deelt met ons zijn ervaringen met PWS en tips voor een goede voorbereiding op een doktersbezoek, zodat je als ouders de juiste informatie en hulp weet te vragen.

(N.b. het PWS café is niet bedoeld voor medisch advies, daarvoor kun je terecht bij je eigen kinderarts)

Aanmelden voor de avond is niet verplicht, toch horen we het natuurlijk graag of u komt om voorbereid te zijn op eventuele vragen en samenstelling van de groep. U kunt zich opgeven via info@stichtingpws.nl.

Datum:
Tijd: