• Dit event is voorbij.

Dream Night at the Zoo – Kasteelpark Born & Dierenpark Artis

14 juni @ 6:00 pm - 9:00 pm

De Prader-Willi Stichting mag dit jaar weer enkele kaarten weggeven voor Dreamnight at the Zoo!

Het doel van de “Dream Night at the Zoo” is om één avond per jaar de poorten van verschillende dierenparken gratis te openen voor chronisch zieke en gehandicapte kinderen en hun familieleden. Deze speciale gasten zijn vaak niet in de gelegenheid om de parken te bezoeken; veel kinderen worden verzorgd in kinderziekenhuizen en instituten. Het leuke van deze avond is dat de kinderen een kijkje achter de schermen krijgen. Ze mogen bijvoorbeeld in een nachtverblijf kijken of een vraag stellen aan de dierenarts. Meer informatie kunt u vinden op www.dreamnightatthezoo.nl.

De Prader-Willi Stichting heeft (tot dusver) kaarten gekregen voor de volgende parken:

1. Blijdorp Dierenpark Rotterdam, 31 mei 2019 (beperkte aantal kaarten beschikbaar) Helaas, Uitverkocht!
  2. Wildlife Adventure Zoo Emmen, 7 juni 2019
  3. *nieuw* DierenPark Amersfoort, 7 juni 2019
  4. Kasteelpark Born14 juni 2019
    • Aanmelden kan door te mailen naar info@kasteelparkBorn.nl, zie flyer voor meer informatie
  5. Dierenpark Burgers Zoo,  21 juni
  6. Dierenpark Artis * Jubileumeditie met veel extra’s!*,  14 juni 2019 (beperkt aantal kaarten beschikbaar en inschrijfdatum bijna voorbij!)  LET OP! Vervoer naar Artis gaat via verschillende opstapplaatsen.  Zie voor meer informatie ons andere bericht.

Artis heeft een speciale jubileumeditite! Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar, waarvoor u moet reageren vóór 8 april. Lees meer informatie over alle leuke extra’s in dit bericht.

Praktisch:
Deze kaarten zijn alleen beschikbaar voor onze donateurs en hun gezin. Het uitgangspunt is vier kaarten per gezin. Als u wilt deelnemen aan Dream Night at the Zoo, dan horen wij dit graag zo snel mogelijk. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: info@praderwillistichting.nl. Vermeld daarin de naam van uw kind (voornaam, tussenvoegsel, achternaam), adres, e-mailadres, met hoeveel personen uw kind komt en naar welk park uw voorkeur uitgaat! Er zijn maar een beperkt aantal kaarten, dus op is op. Aanmeldingen na 30 april kunnen waarschijnlijk niet meer in behandeling worden genomen.

Uw adresgegevens zullen eenmalig aan het park worden verstrekt, omdat het park u waarschijnlijk zelf de uitnodiging toestuurt. De kaarten worden op volgorde van binnenkomst verdeeld, mochten de kaarten al verdeeld zijn, dan krijgt u daar z.s.m. bericht over.

Datum:
Tijd: