We zijn druk bezig met het plannen van een gezellige contactdag voor onze donateurs!

Zet de datum vast in de agenda, meer informatie volgt binnenkort: zaterdag 22 september 2018

De locatie is ook al bekend: Nijmegen/ Berg en Dal : https://deleemkuil.nl/.

We zijn nog druk bezig met het in elkaar zetten van een programma dat zowel jong als oud aanspreekt. Ideeën voor een leuke contactdag of activiteit? Laat het ons weten, inspiratie kunnen we altijd gebruiken!

Nog niet aangesloten bij de patiëntenorganisatie? Doe dat dan snel door ons een bericht te sturen via info@praderwillistichting.nl. De bijdrage per jaar is 27,50 en wordt in veel gevallen vergoed door de ziektekostenverzekering. Je kunt dan ook deelnemen aan de contactdag en andere activiteiten van de Prader-Willi Stichting zoals het Prader-Willi Cafe en Dreamnight at the Zoo. (en daarnaast steun je ons in het werk dat de stichting verzet,)

Een kort berichtje via info@praderwillistichting is voldoende. Benieuwd wat we allemaal doen en welke informatie we voor jullie verzamelen en verspreiden? Kijk dan op www.praderwillistichting.nl